Galaxy Note 5 – en perfekt mobil för mig?

Som ni trogna läsare redan vet är jag ute och reser en hel del. Det ställer stora krav på min digitala utrustning, för i mitt resande är jag beroende av flera funktioner som finns i mobilen. För inte så längesedan läste jag på Lakestone.se och Mobil.se om att Samsung ska släppa en ny mobiltelefon, Galaxy Note 5. Jag har läst på lite om denna mobil och den verkar vara perfekt för mig.

Den är av det större slaget men eftersom jag ofta bloggar direkt från mobilen behöver jag en stor telefon. Telefonen ska ha en grym batteritid vilket är bra för mig eftersom man på resande fot inte alltid har tillgång till ett eluttag. Enligt vissa källor ska mobilen kunna användas i över 6 timmar innan den behöver laddas, min mobil idag klarar av cirka 3.5 timmar av användning innan den får slut på batteri. Enligt Lakestone.se ska mobilen ha en riktigt skarp display vilket är ju positivt, för på långa resor gillar jag att streama filmer från Netflix och Viaplay direkt i mobilen. Dock så kommer jag behöva skydd för mobilen. I denna avdelning på The Mobile Store har jag hittat fler snygga skal för Galaxy Note 5. Dessutom ska kameran till denna mobil vara hur bra som helst. Perfekt för mig som gillar att ta mycket fotografier på mina äventyr.

Telefonen sägs presenteras den 13:e augusti på ett event som Samsung ska hålla. Det borde betyda att mobilen är ute för försäljning någon gång i september. Innan jag köper den kommer jag dock vänta in proffsrecensioner för att se om den är värd att köpa. Men av det jag har hört hittills verkar Samsungs Galaxy Note 5 onekligen lovande.