Kryssa mellan Dubai och Oman med Solresor

Solresor erbjuder nu lyxiga orientaliska kryssningar i Persiska viken. Den nya rutten avgår från Dubai och besöker bland annat Muscat, huvudstaden i Oman, och Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten.

-Variationen är denna kryssnings stora tillgång. Här får du möjlighet att upptäcka både det mytomspunna Oman med dess storslagna naturscener och de omtalade världsmetropolerna Dubai och Abu Dhabi på en och samma resa, säger Jenny Lindeblad, produktchef på Solresor.

Kryssningen genomförs på det medelstora fartyget Splendour of the Seas som ingår i rederiet hos Royal Caribbean. Det är 264 meter lång och har en kapacitet på 2076 passagerare. Ombord på skeppet erbjuds en stor variation av aktiviteter och komfort, bland annat spa- och träningcenter, 18-håls golfbana, flera teaterföreställningar i vackra salonger och poolområde för hela familjen.

Ett 12 dagars semesterpaket med flyg till Dubai, fyra övernattningar på hotell och 7 dagars kryssning går på omkring 16 000 kronor per person i delad dubbelhytt.

För mer tips om fantastiska kryssningar, kolla in mitt förra kryssningstips: Kryssning i härliga Karibien